Προϊόντα | Aποξηραντής φρούτων-λαχανικών DOMUS Β-10
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Προιοντα | Aποξηραντης φρούτων-λαχανικων DOMUS Β-10Τιμή: 215.00 €Κωδικός: 230-Β10
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αντικαταβολή +3,00€

Ο αποξηραντής BIOSEC Domus επιτρέπει στον καθένα να απλά και οικονομικά να διατηρήσει τα φρούτα, τα λαχανικά ακόμα και τα μανιτάρια.

Ο ανεμιστήρας (το ίδιο για όλα τα μοντέλα BIOSEC) έχει ένα ρυθμιζόμενο ηλεκτρoνικό σύστημα DRYSET PRO θέρμανσης με θερμοστάτη, επιτρέποντας άμεσο έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας το οποίο όμως παραμένει χαμηλή, ακόμη και στη μέγιστη ρύθμιση.


Τι είναι η αποξήρανση;
Η αποξήρανση είναι μια φυσική μέθοδος για τη συντήρηση τροφίμων με βάση την εξάλειψη της περιεκτικότητας σε νερό των προϊόντων. Ένα ξηρό προϊόν παραμένει σε φυσική κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας οργανοληπτικές ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του ανέπαφο, ιδανικό για μακροχρόνια διατήρηση.Η τεχνολογία Taurο έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα με την παραγωγή οριζόντιας ροής ξηραντήριο. Με το σύστημα αυτό ο αέρας φθάνει σε όλο το υλικό στο εσωτερικό του ξηραντήρα ομοιόμορφα, που ρέει πάνω και κάτω από τα καλάθια για τη μέγιστη ομοιομορφία της ξήρανσης. Το προς ξήρανση υλικό μπορεί επίσης να διατάσσεται ώστε να γεμίσει εντελώς τα ράφια, χωρίς αυτό να προκαλεί κανένα πρόβλημα στη ροή του αέρα.


Πώς λειτουργεί ένας αποξηραντής Tauro;
Οι αποξηραντέςTauro επιτρέπουν γρήγορη ξήρανση ασφαλής χάρη στη συνεχή θερμό αέρα που ρέει μέσα από την μονάδα και γύρω από τα καλάθια που είναι γεμάτα τρόφιμα σε φέτες.


Οριζόντια ή κάθετη;  Το δίλημμα της ροής.
Πολλοί από τους αποξηραντές της αγοράς λειτουργούν με κάθετη ροή αέρα που κινείται από κάτω προς τα πάνω.
Το όριο αυτών των μηχανημάτων είναι ότι ο αέρας που κυκλοφορεί γεμίζει με υγρασία καθώς πλήττει τα πρώτα καλάθια, που μεταφέρουν το συσσωρευμένο νερό προς τα άνω και δεν έχουν την πρόληψη για την σωστή ξήρανση των προϊόντων για τα άνω στρώματα.
Ένα άλλο μειονέκτημα της τεχνολογίας κάθετης ροής είναι το «μπλοκάρισμα» που εμφανίζεται όταν τα προϊόντα βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους στα χαμηλότερα καλάθια. Επειδή η ανεπαρκής αέρας καταφέρνει να περάσει τα πρώτα στρώματα, τα προϊόντα πρέπει να απλώνονται, με συνακόλουθη σπατάλη χώρου.

Η τεχνολογία Taurο έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα με την παραγωγή οριζόντιας ροής ξηραντήριο. Με το σύστημα αυτό ο αέρας φθάνει σε όλο το υλικό στο εσωτερικό του ξηραντήρα ομοιόμορφα, που ρέει πάνω και κάτω από τα καλάθια για τη μέγιστη ομοιομορφία της ξήρανσης. Το προς ξήρανση υλικό μπορεί επίσης να διατάσσεται ώστε να γεμίσει εντελώς τα ράφια, χωρίς αυτό να προκαλεί κανένα πρόβλημα στη ροή του αέρα.


Φωτογραφίες αποξηραμένων προϊόντων: Gallery


 

Biosec Domus B10
Διαστάσεις  cm 27H x 27P x 82L
Διαστάσεις Δίσκου
cm   3H x 23P x 35L
Κατανάλωση ρεύματος
480 Watt
Συρτάρια ξήρανσης 10 Πλαστικά
Χωρητικότητα 4/6 Kg
Τούνελ Αποξύρανσης Πλαστικό

* Η
δεδομένη χωρητικότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το είδος του προϊόντος που ξηραίνεται.Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.